AFTEN DINNER
@ 17.30 – 21.30
(vi tager forbehold for ændringer i menuen)
…………………………………………………………
FORRET
GRÆSKARSUPPE (se foto)
med ristet kerner, grøn olie, samt sprødt
95,-
HOVEDRET
OKSEMØRBRAD /
ENTRECOTE AF HØJREB M. FEDTKANT (se foto)
Pommes Anna, Gulerodspuré, bagte beder,
syltet bøgehatte, portvinsglace eller bearnaise
ENTRECOTE 279,-
OKSEMØRBRAD 329,-
DESSERT
ÆBLECRUMBLE (se foto)
med vanilje is
/ eller /
4 SLAGS OSTE (se foto)
med hjemmelavet kompot
og syltede nødder (+20,-)
95,-
ALLE DAGE
3-retters menu med ENTRECOTE 350,-
3-retters menu med MØRBRAD 400,-
Søndag til onsdag (2 timer)
3 retter m. drikkevarer Ad libitum +170,-
Torsdag til lørdag (2 timer)
3 retter m. drikkevarer Ad libitum +250,-
TILKØB: 1 EXTRA TIME drikkevarer ad libitum; 120,-
DRIKKEVARER TIL AD LIBITUM MENURØDVIN: HVIDVIN: ROSÈVIN: CAVA: Øl: SODAVAND/VAND
VIN MENU AFTENDINNER FORRET: HOVEDRET: DESSERT: PRIS 200,- |
APÉRITIF(gælder ved køb af aften dinner eller sharefood tapas) HUGO SPRITZ (se foto) APEROL SPRITZ (se foto) GIN & TONIC (se foto) PRIS |