AFTEN DINNER

@ 17.30 – 21.30
(vi tager forbehold for ændringer i menuen)

…………………………………………………………


FORRET

VARMRØGET LAKSESALAT  
rygeost, mayo, urter og agurk
80,-


HOVEDRET

BØF & BEARNAISE  
af oksemørbrad, bearnaise, pommes anna og salat
249,-


DESSERT

CHOCOLADEKAGE  
med chocolademousse, bær og sprødt

4 SLAGS OSTE
med hjemmelavet kompot
og syltede nødder.

80,-


ALLE DAGE
3 retters menu 340,-

Søndag til onsdag (2 timer)
3 retter m. drikkevarer ad libitum 470,-

Torsdag til lørdag (2 timer)
3 retter m. drikkevarer ad libitum 540,-

TILKØB: 1 EXTRA TIME drikkevarer ad libitum; 120,-

↓ SE MERE HERUNDER ↓

                     

  • BØF BEARNAISE

  • CHOCOLADEKAGE

  • 4 SLAGS OSTE

DRIKKEVARER TIL AD LIBITUM MENU

RØDVIN:
Limestone Valley, Shiraz, Australien

HVIDVIN:
Limestone Valley Chardonnay, Australien

ROSÈVIN:
Limestone Valley Rosé, Australien

CAVA:
Mont Marcal Semi Seco (Spanien)

Øl:
Tuborg Classic eller Carlsberg

SODAVAND/VAND


VIN MENU AFTENDINNER

FORRET:
Wien 1, Riesling/Grüner

HOVEDRET:
Vina Tarapaca, Chardonnay, Chile
Terra Barossa, Shriaz, Australien

DESSERT:
Chäteau Du Haut, Sauternes, Frankrig

PRIS 200,-

APÉRITIF

HUGO SPRITZ  
Prosecco, hyldeblomstsirup, lime, mynte og danskvand

APEROL SPRITZ
Aperol, Mont Marcal og danskvand

GIN & TONIC  
Hendricks Gin & Fever Tree Tonic

PRIS
80,-
2 ENS DRINKS
120,-