AFTEN DINNER
@ 17.30 – 21.30
(vi tager forbehold for ændringer i menuen)
…………………………………………………………
FORRET
SKALDYRSBISQUE
med hvid fisk, fennikel, persilleolie og urter
95,-
HOVEDRET
OKSEMØRBRAD
med dagens kartoffel, bagte rodfrugter, gulerods puré, portvinsglace og sprødt
259,-
DESSERT
CITRONTÆRTE
lemoncurd med brændt marengs og mynte-sukker.
4 SLAGS OSTE
med hjemmelavet kompot
og syltede nødder (+20,-)
95,-
ALLE DAGE
3 retters menu 350,-
Søndag til onsdag (2 timer)
3 retter m. drikkevarer Ad libitum 470,-
Torsdag til lørdag (2 timer)
3 retter m. drikkevarer Ad libitum 570,-
TILKØB: 1 EXTRA TIME drikkevarer ad libitum; 120,-
↓ SE MERE HERUNDER ↓
DRIKKEVARER TIL AD LIBITUM MENURØDVIN: HVIDVIN: ROSÈVIN: CAVA: Øl: SODAVAND/VAND
VIN MENU AFTENDINNER FORRET: HOVEDRET: DESSERT: PRIS 200,- |
APÉRITIF(gælder ved køb af aften dinner eller sharefood tapas) HUGO SPRITZ APEROL SPRITZ GIN & TONIC PRIS |