AFTEN DINNER

@ 17.30 – 21.30
(vi tager forbehold for ændringer i menuen)

…………………………………………………………

BOOK DIT BORD HER

…………………………………………………………

SHARE FOOD TAPAS – læs mere her


FORRET

JOMFRUHUMMER BISQUE (se foto)
med hvid fisk, fennikel salat og urter
95,-


HOVEDRET

OKSEMØRBRAD /
ENTRECOTE AF HØJREB M. FEDTKANT
(se foto)

med Pommes Anna, selleri pure, sauterede majs, løg, bacon og rødvinsglace
ENTRECOTE 239,-
OKSEMØRBRAD 289,-


DESSERT

KARAMELKAGE (se foto)
med solbær sorbet og crumble
/ eller /
4 SLAGS OSTE
(se foto)
med hjemmelavet kompot
og syltede nødder (+20,-)
95,-


ALLE DAGE
3-retters menu med ENTRECOTE 320.-
3-retters menu med MØRBRAD 380.-

Søndag til onsdag (2 timer)
3 retter m. drikkevarer Ad libitum +170,-

Torsdag til lørdag (2 timer)
3 retter m. drikkevarer Ad libitum +250,-

TILKØB: 1 EXTRA TIME drikkevarer ad libitum; 120,-

  • JOMFRUHUMMER BISQUE

  • OKSEMØRBRAD

  • KARAMELKAGE

  • 4 SLAGS OSTE

DRIKKEVARER TIL AD LIBITUM MENU

RØDVIN:
Limestone Valley, Shiraz, Australien

HVIDVIN:
Limestone Valley Chardonnay, Australien

ROSÈVIN:
Limestone Valley Rosé, Australien

CAVA:
Mont Marcal Semi Seco (Spanien)

Øl:
Tuborg Classic eller Carlsberg

SODAVAND/VAND


VIN MENU AFTENDINNER

FORRET:
Wien 1, Riesling/Grüner

HOVEDRET:
Vina Tarapaca, Chardonnay, Chile
Terra Barossa, Shriaz, Australien

DESSERT:
Chäteau Du Haut, Sauternes, Frankrig

200,-

APÉRITIF

(gælder ved køb af aften dinner eller sharefood tapas)

HUGO SPRITZ (se foto)
Prosecco, hyldeblomstsirup, lime, mynte og danskvand

APEROL SPRITZ (se foto)
Aperol, Mont Marcal og danskvand

GIN & TONIC (se foto)
Hendricks Gin & Fever Tree Tonic

PRIS
80 kr.

2 ENS DRINKS
120,-