AFTEN DINNER

@ 18.00 – 21.30
(vi tager forbehold for ændringer i menuen)

*******************************

BOOK DIT BORD HER

*******************************

STARTER

SNACKS & BOBLER
Saltede mandler | Pesto | Knækbrød | Mont Marcal Cava semi seco
99 kr.

APÉRITIF

HUGO SPRITZ 
Prosecco, hyldeblomstsirup, lime, mynte og danskvand

APEROL SPRITZ
Hendricks Gin & Fever Tree Tonic
60 kr.


FORRET

KARTOFFELSALAT 
med røget rejer, radisser,
karse samt rugbrødschips

CARPACCIO 
af okse, hvide asparges,
pesto og havgus

100 kr.


HOVEDRET

SKINDSTEGT KNURHANE 
på bund af grønsagsrisotto, forårsgrønt samt asparges

MAJSKYLLING 
serveret med forårets saute, karotter hertil demi glace

OKSEMØRBRAD
serveret med forårets saute, karotter hertil demi glace. +40,-.

150 kr.


DESSERT

RABARBER CONSUMME 
hertil crumble, rabarber chips samt vaniljeis.

GETEAU MARCEL 
hertil passionsfrugt creme samt en nøddecrumble

4 SLAGS OSTE
med hjemmelavet kompot
og syltede nødder.

100 kr.


Søndag til torsdag 3 retter 270,-

(m. oksemørbrad 310,-)

Fredag til lørdag 3 retter 300,-

(m. oksemørbrad 340,-)


VIN MENU

3 GLAS VIN og 3 RETTER: 450 kr.
(søndag-torsdag  kun 400 kr.)

________

FORRETTER
Australien – Chardonnay, Limestone Valley
eller
Australien – Shiraz Rosé, Limestone Valley

HOVEDRETTER
Sydafrika – Chardonnay, Bellingham
eller
Italien – Zinfandel, La Fiducia

DESSERTER
Frankrig – Vouvray, Varenfugt
eller
Østrig – Eiswin, Riesling, Andert

ØL MENU

3 ØL og 3 RETTER: 450 kr.
(søndag-torsdag  kun 400 kr.)

________

FORRETTER
Jacobsen Yakima IPA
eller
Grimbergen Double

HOVEDRETTER
Grimbergen Blonde
eller
Jacobsen Brown Ale

DESSERTER
Kronenbourg Blanc
eller
Jacobsen IPA

AFTER DINNER COCKTAILS

2 ENS: 80 kr.

________

Cosmopolitan
Vodka, Cointreau, lime & tranebærjuice

Dark’n Stormy
Mørk rom, lime & gingerbeer

White Russian
Vodka, Kahlua & mælk

VI GÅR HELE VEJEN

Snacks og bobler | 3 retter | Øl- eller Vin-menu | 3 Cocktails
679 kr. pr. person