AFTEN DINNER
@ 17.30 – 21.30
(vi tager forbehold for ændringer i menuen)
…………………………………………………………
BOOK DIT BORD HER
…………………………………………………………
SHARE FOOD TAPAS – læs mere her
FORRET
HÅNDPILLEDE REJER
på sprødt brød, vagtelæg, mayo, asparges samt karse
95,-
HOVEDRET
OKSEMØRBRAD /
ENTRECOTE AF HØJREB M. FEDTKANT
med knuste kartofler, dampet grønsager hertil rosmarin glace
ENTRECOTE 239,-
OKSEMØRBRAD 289,-
DESSERT
RABARBER
mazarin og hvid chokolade
/ eller /
4 SLAGS OSTE
med hjemmelavet kompot
og syltede nødder (+20,-)
95,-
ALLE DAGE
3-retters menu med ENTRECOTE 320.-
3-retters menu med MØRBRAD 380.-
Søndag til onsdag (2 timer)
3 retter m. drikkevarer Ad libitum +170,-
Torsdag til lørdag (2 timer)
3 retter m. drikkevarer Ad libitum +250,-
TILKØB: 1 EXTRA TIME drikkevarer ad libitum; 120,-
DRIKKEVARER TIL AD LIBITUM MENU RØDVIN: HVIDVIN: ROSÈVIN: CAVA: Øl: SODAVAND/VAND VIN MENU AFTENDINNER FORRET: HOVEDRET: DESSERT: 200,- |
APÉRITIF(gælder ved køb af aften dinner eller sharefood tapas) HUGO SPRITZ APEROL SPRITZ GIN & TONIC PRIS
2 ENS DRINKS |