AFTEN DINNER
@ 17.30 – 21.30
— gælder til 5. januar —
(vi tager forbehold for ændringer i menuen)
…………………………………………………………
BOOK DIT BORD HER
…………………………………………………………
STARTER
SNACKS & BOBLER
Saltede mandler | Pesto | Knækbrød | Mont Marcal Cava semi seco
99 kr.
FORRET
BLOMKÅLSSUPPE
m. urteolie, sprøde jordskokkechips toppet med fennilkelsalat.
80 kr.
HOVEDRET
OKSEMØRBRAD
med dagens kartoffel, let salat, vælg mellem bearnaise eller portvins-glace.
219 kr.
DESSERT
RIS ALA MANDE
med kirsebærsovs
4 SLAGS OSTE
med hjemmelavet kompot
og syltede nødder.
80 kr.
ALLE DAGE
3 rettes menu 320,-
Søndag til onsdag (2 timer)
3 retter m. drikkevarer Ad libitum 450,-
Torsdag til lørdag (2 timer)
3 retter m. drikkevarer Ad libitum 550,-
TILKØB: drikkevarer ad libitum, 1 time 100,-
DRIKKEVARER TIL AD LIBITUM MENU RØDVIN: HVIDVIN: ROSÈVIN: CAVA: Øl: SODAVAND/VAND |
APÉRITIFHUGO SPRITZ APEROL SPRITZ GIN & TONIC AFTER DINNER COCKTAILSTOM COLLINS DARK’N STORMY ESPRESSO MARTINI 2 ENS DRINKS |