AFTEN DINNER
@ 17.30 – 21.30
(vi tager forbehold for ændringer i menuen)
…………………………………………………………
BOOK DIT BORD HER
…………………………………………………………
SHARE FOOD TAPAS – læs mere her
FORRET
STEGT BLOMKÅL
med blomkålspuré, rogn, jordskokkechips, brunet smør med hasselnødder, soya, citron og kapers
95,-
HOVEDRET
OKSEMØRBRAD
med Pommes Anna, bagte rodfrugter, selleripuré, svampe, chips og trøffel glace
259,-
DESSERT
VANILJE PANNA COTTA
med passionspuré, saltkaramel
/ eller /
4 SLAGS OSTE
med hjemmelavet kompot
og syltede nødder (+20,-)
95,-
ALLE DAGE
3 retters menu 320,-
Søndag til onsdag (2 timer)
3 retter m. drikkevarer Ad libitum 470,-
Torsdag til lørdag (2 timer)
3 retter m. drikkevarer Ad libitum 570,-
TILKØB: 1 EXTRA TIME drikkevarer ad libitum; 120,-
DRIKKEVARER TIL AD LIBITUM MENU RØDVIN: HVIDVIN: ROSÈVIN: CAVA: Øl: SODAVAND/VAND VIN MENU AFTENDINNER FORRET: HOVEDRET: DESSERT: 200,- |
APÉRITIF(gælder ved køb af aften dinner eller sharefood tapas) HUGO SPRITZ APEROL SPRITZ GIN & TONIC PRIS
2 ENS DRINKS |