AFTEN DINNER

@ 17.30 – 21.30
(vi tager forbehold for ændringer i menuen)

(gælder til 8. oktober)

BOOK DIT BORD HER

…………………………………………………………

Bemærk vores nye SHARE FOOD TAPAS 

LÆS MERE HER >>

…………………………………………………………

STARTER

SNACKS & BOBLER
Saltede mandler | Pesto | Knækbrød | Mont Marcal Cava semi seco
99 kr.


FORRET

RØGET HELLEFISK  
med urtemayo syltet rødløg, mango samt frisee salat

80 kr.


HOVEDRET

OKSEMØRBRAD  
med pommes Anna, let salat, vælg mellem bearnaise eller timian glace.

219 kr.


DESSERT

HASSELNØDDEKAGE
med chokolade mousse, marinerede havtorn og sprødt.

4 SLAGS OSTE
med hjemmelavet kompot
og syltede nødder.

80 kr.


ALLE DAGE
3 rettes menu 320,-

Søndag til onsdag (2 timer)
3 retter m. drikkevarer Ad libitum 450,-

Torsdag til lørdag (2 timer)
3 retter m. drikkevarer Ad libitum 550,-

TILKØB: drikkevarer ad libitum, 1 time 100,-

DRIKKEVARER TIL AD LIBITUM MENU

RØDVIN:
Limestone Valley, Shiraz, Australien

HVIDVIN:
Limestone Valley Chardonnay, Australien

ROSÈVIN:
Limestone Valley Rosé, Australien

CAVA:
Mont Marcal Semi Seco (Spanien)

Øl:
Tuborg Classic eller Carlsberg

SODAVAND/VAND

APÉRITIF

HUGO SPRITZ  
Prosecco, hyldeblomstsirup, lime, mynte og danskvand

APEROL SPRITZ
Aperol, Mont Marcal og danskvand

GIN & TONIC  
Hendricks Gin & Fever Tree Tonic
60 kr.

AFTER DINNER COCKTAILS

TOM COLLINS
Gin, friskpresset limesaft, sukkersirup, danskvand

DARK’N STORMY
Mørk rom, lime & gingerbeer

ESPRESSO MARTINI
Espresso shot, vodka og kahlua

2 ENS DRINKS
PRIS 80,-