AFTEN DINNER

@ 17.30 – 21.30
— gælder til 1. juli —
(vi tager forbehold for ændringer i menuen)

…………………………………………………………

BOOK DIT BORD HER

…………………………………………………………


STARTER

SNACKS & BOBLER
Saltede mandler | Pesto | Knækbrød | Mont Marcal Cava semi seco
99 kr.


FORRET

LAKSERILETTE
på ristet surdejsbrød, rygeostecreme, rødløg, urter og citron.

80 kr.


HOVEDRET

ENTRECOTES (250 g) 179,-
RIBEYE (250 g) (MED FEDT KANT) 199,-
OKSEMØRBRAD (200 g) 219,-
LAKSESTEAK MED HOLLANDAISE 199,-

Med knuste kartofler eller ovn fritter, let salat, vælg mellem béarnaise, timian glace.


DESSERT

MÅNEDENS DESSERT (SPØRG TJENEREN)

4 SLAGS OSTE
med hjemmelavet kompot
og syltede nødder.

80 kr.


ALLE DAGE
3 rettes menu 320,-

Søndag til onsdag (2 timer)
3 retter m. drikkevarer Ad libitum 450,-

Torsdag til lørdag (2 timer)
3 retter m. drikkevarer Ad libitum 550,-

TILKØB: 1 EXTRA TIME drikkevarer ad libitum; 120,-

DRIKKEVARER TIL AD LIBITUM MENU

RØDVIN:
Limestone Valley, Shiraz, Australien

HVIDVIN:
Limestone Valley Chardonnay, Australien

ROSÈVIN:
Limestone Valley Rosé, Australien

CAVA:
Mont Marcal Semi Seco (Spanien)

Øl:
Tuborg Classic eller Carlsberg

SODAVAND/VAND

APÉRITIF

HUGO SPRITZ  
Prosecco, hyldeblomstsirup, lime, mynte og danskvand

APEROL SPRITZ
Aperol, Mont Marcal og danskvand

GIN & TONIC  
Hendricks Gin & Fever Tree Tonic
60 kr.

AFTER DINNER COCKTAILS

TOM COLLINS
Gin, friskpresset limesaft, sukkersirup, danskvand

DARK’N STORMY
Mørk rom, lime & gingerbeer

ESPRESSO MARTINI
Espresso shot, vodka og kahlua

2 ENS DRINKS
PRIS 100,-