AFTEN DINNER

@ 18.00 – 21.30
(vi tager forbehold for ændringer i menuen)

BOOK DIT BORD HER

STARTER

SNACKS & BOBLER
Saltede mandler | Pesto | Knækbrød | Mont Marcal Cava semi seco
99 kr.

APÉRITIF

APEROL SPRITZ
Hendricks Gin & Fever Tree Tonic
60 kr.


FORRET

CONFITERET SVINEBRYST
med æble/tomat kompot, syltede løg, frisk æble og karse.

REJER MED ROGN
på smørstegt brioche, med rygostecreme, cremefraiche samt dild.

100 kr.


HOVEDRET

STJERNESKUD A LA FAUST (tartelet)
Voulevent, med fiskevelouté, rejer, tomat, dampet fisk, paneret stegt fisk og brøndkarse.

BRAISERET SPOLEBEN
med kartoffel fondant, brændte løg, ristede kejserhatte, ristede løg, og Madeira sauce.

OKSEMØRBRAD
med kartoffel fondant, brændte løg, ristede kejserhatte, ristede løg, og Madeira sauce. +40,-.

150 kr.


DESSERT

TARTE TATIN A LA FAUST
karamelfromage, marineret æble crudite, tuilles, og bronzefennikel.

HVID CHOKOLADEKAGE – CHOKOLADE GARNACHE
KRYSTALLISERET HVID CHOKOLADE

med hindbærsorbet.

4 SLAGS OSTE
med hjemmelavet kompot
og syltede nødder.

100 kr.


Søndag til torsdag 3 retter 270,-

(m. oksemørbrad 310,-)

Fredag til lørdag 3 retter 300,-

(m. oksemørbrad 340,-)


VIN MENU

3 GLAS VIN og 3 RETTER: 450 kr.
(søndag-torsdag  kun 400 kr.)

________

FORRETTER
Sydafrika – Chardonnay, Bellingham
eller
New Zealand – Sauvignon Blanc, Limestone Valley

HOVEDRETTER
Frankrig – Riesling, René Muré
eller
Australien – Shiraz, Terra Barossa

DESSERTER
Frankrig – Vouvray, Varenfugt
eller
Østrig – Eiswin, Riesling, Andert

ØL MENU

3 ØL og 3 RETTER: 450 kr.
(søndag-torsdag  kun 400 kr.)

________

FORRETTER
Kronenbourg Blanc 1664
eller
Grimbergen Double

HOVEDRETTER
Grimbergen Blonde
eller
Jacobsen Brown Ale

DESSERTER
Brewmasters IPA
eller
Jacobsen IPA

AFTER DINNER COCKTAILS

2 ENS: 80 kr.

________

Cosmopolitan
Vodka, Cointreau, lime & tranebærjuice

Dark’n Stormy
Mørk rom, lime & gingerbeer

White Russian
Vodka, Kahlua & mælk

VI GÅR HELE VEJEN

Snacks og bobler | 3 retter | Øl- eller Vin-menu | 3 Cocktails
679 kr. pr. person