AFTEN DINNER

@ 17.30 – 21.30
(vi tager forbehold for ændringer i menuen)

Vi kører Dinnerdays d. 15. – 24. oktober
med nedenstående 3 lækre retter

…………………………………………………………

BOOK DIT BORD HER

…………………………………………………………


FORRET

KOLDRØGET LAKS
med mayonaise på grillet citron, kærnemælks emulsion og sprød salat.


HOVEDRET

ENTRECOTE  
(medium stegt) med fedtkant, brændte forårsløg, bearnaisesauce,
kartofler vendt i smør, urter og skalotteløg.


DESSERT

ÆBLECRUMBLE
med vaniljeis


ALLE DAGE
3 retters menu 320,-

Søndag til onsdag (2 timer)
3 retter m. drikkevarer Ad libitum 450,-

Torsdag til lørdag (2 timer)
3 retter m. drikkevarer Ad libitum 550,-

TILKØB: 1 EXTRA TIME drikkevarer ad libitum; 120,-

DRIKKEVARER TIL AD LIBITUM MENU

RØDVIN:
Limestone Valley, Shiraz, Australien

HVIDVIN:
Limestone Valley Chardonnay, Australien

ROSÈVIN:
Limestone Valley Rosé, Australien

CAVA:
Mont Marcal Semi Seco (Spanien)

Øl:
Tuborg Classic eller Carlsberg

SODAVAND/VAND

APÉRITIF

HUGO SPRITZ  
Prosecco, hyldeblomstsirup, lime, mynte og danskvand

APEROL SPRITZ
Aperol, Mont Marcal og danskvand

GIN & TONIC  
Hendricks Gin & Fever Tree Tonic
60 kr.

AFTER DINNER COCKTAILS

TOM COLLINS
Gin, friskpresset limesaft, sukkersirup, danskvand

DARK’N STORMY
Mørk rom, lime & gingerbeer

ESPRESSO MARTINI
Espresso shot, vodka og kahlua

2 ENS DRINKS
PRIS 100,-