AFTEN DINNER

@ 17.30 – 21.30
(vi tager forbehold for ændringer i menuen)

…………………………………………………………

BOOK DIT BORD HER

…………………………………………………………

SHARE FOOD TAPAS – læs mere her


FORRET

KOLDRØGET LAKS  
rygeost, purløgs mayo, sprøde grøntsager
80,-


HOVEDRET

BØF & BEARNAISE  
af oksemørbrad, bearnaise, pommes anna og salat
225,-


DESSERT

”DRØMMEKAGE“   
m. vanilje-is og lun butterscotch sauce

4 SLAGS OSTE
med hjemmelavet kompot
og syltede nødder.

80,-


ALLE DAGE
3 retters menu 330,-

Søndag til onsdag (2 timer)
3 retter m. drikkevarer Ad libitum 460,-

Torsdag til lørdag (2 timer)
3 retter m. drikkevarer Ad libitum 560,-

TILKØB: 1 EXTRA TIME drikkevarer ad libitum; 120,-

  • KOLDRØGET LAKS

  • DAGENS FISK

  • BØF BEARNAISE

  • ”DRØMMEKAGE“

  • 4 SLAGS OSTE

DRIKKEVARER TIL AD LIBITUM MENU

RØDVIN:
Limestone Valley, Shiraz, Australien

HVIDVIN:
Limestone Valley Chardonnay, Australien

ROSÈVIN:
Limestone Valley Rosé, Australien

CAVA:
Mont Marcal Semi Seco (Spanien)

Øl:
Tuborg Classic eller Carlsberg

SODAVAND/VAND


VIN MENU AFTENDINNER

FORRET:
Wien 1, Riesling/Grüner

HOVEDRET:
Vina Tarapaca, Chardonnay, Chile
Terra Barossa, Shriaz, Australien

DESSERT:
Chäteau Du Haut, Sauternes, Frankrig

PRIS 200,-

APÉRITIF

HUGO SPRITZ  
Prosecco, hyldeblomstsirup, lime, mynte og danskvand

APEROL SPRITZ
Aperol, Mont Marcal og danskvand

GIN & TONIC  
Hendricks Gin & Fever Tree Tonic
60 kr.


AFTER DINNER COCKTAILS

TOM COLLINS
Gin, friskpresset limesaft, sukkersirup, danskvand

DARK’N STORMY
Mørk rom, lime & gingerbeer

ESPRESSO MARTINI
Espresso shot, vodka og kahlua

2 ENS DRINKS
PRIS 100,-