AFTEN DINNER

@ 17.30 – 21.30

BOOK DIT BORD TIL DINNERDAYS HER


Ekstraordinær menu i uge 42

I FORBINDELSE MED DINNERDAYS I OKTOBER TILBYDER VI FØLGENDE MENU:

LAVBAGT TORSK
med peberodsmælk, urtesalat med fennikel samt en dildolie

LANGTIDSBAGT BRAISERET LAMMESKANK
med Pommes Anna, syltede bøgehatte, beder og en lammesky

BAILEYS PANNA COTTA
med krystalliseret hvid chokolade, frysetørret havtorn samt mango.

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person

Gælder i perioden 11. til 20. oktober

———————————-

STARTER

SNACKS & BOBLER
Saltede mandler | Pesto | Knækbrød | Mont Marcal Cava semi seco
99 kr.

APÉRITIF

HUGO SPRITZ 
Prosecco, hyldeblomstsirup, lime, mynte og danskvand

APEROL SPRITZ
Aperol, Mont Marcal og danskvand

GIN & TONIC 
Hendricks Gin & Fever Tree Tonic
60 kr.

_________________________________________________________________________

VIN MENU

3 GLAS VIN og 3 RETTER: 450 kr.
(søndag-torsdag  kun 400 kr.)

________

FORRETTER
Sydafrika – Chardonnay, Bellingham

HOVEDRETTER
Italien – Zinfandel, La Fiducia

DESSERTER
Frankrig – Vouvray, Varenfugt

AFTER DINNER COCKTAILS

2 ENS: 80 kr.
(Bemærk, dette tilbud gælder kun ved køb af 3-retters menu)

________

Cosmopolitan
Vodka, Cointreau, lime & tranebærjuice

Dark’n Stormy
Mørk rom, lime & gingerbeer

White Russian
Vodka, Kahlua & mælk