AFTEN DINNER

@ 17.30 – 21.30
— gælder fra 20. okt. til 17. nov. —
(vi tager forbehold for ændringer i menuen)

…………………………………………………………

BOOK DIT BORD HER

…………………………………………………………


STARTER

SNACKS & BOBLER
Saltede mandler | Pesto | Knækbrød | Mont Marcal Cava semi seco
99 kr.


FORRET

SVAMPETOAST
Svampe a la creme på ristet Brioche, marinerede ribs, syltet bøgehatte, jordskokkechips og havgus.

80 kr.


HOVEDRET

OKSEMØRBRAD  
med dagens kartoffel, let salat, vælg mellem bearnaise eller portvins-glace.

219 kr.


DESSERT

TIRAMISU
med kaffesirup og friske bær.

4 SLAGS OSTE
med hjemmelavet kompot
og syltede nødder.

80 kr.


ALLE DAGE
3 rettes menu 320,-

Søndag til onsdag (2 timer)
3 retter m. drikkevarer Ad libitum 450,-

Torsdag til lørdag (2 timer)
3 retter m. drikkevarer Ad libitum 550,-

TILKØB: drikkevarer ad libitum, 1 time 100,-

DRIKKEVARER TIL AD LIBITUM MENU

RØDVIN:
Limestone Valley, Shiraz, Australien

HVIDVIN:
Limestone Valley Chardonnay, Australien

ROSÈVIN:
Limestone Valley Rosé, Australien

CAVA:
Mont Marcal Semi Seco (Spanien)

Øl:
Tuborg Classic eller Carlsberg

SODAVAND/VAND

APÉRITIF

HUGO SPRITZ  
Prosecco, hyldeblomstsirup, lime, mynte og danskvand

APEROL SPRITZ
Aperol, Mont Marcal og danskvand

GIN & TONIC  
Hendricks Gin & Fever Tree Tonic
60 kr.

AFTER DINNER COCKTAILS

TOM COLLINS
Gin, friskpresset limesaft, sukkersirup, danskvand

DARK’N STORMY
Mørk rom, lime & gingerbeer

ESPRESSO MARTINI
Espresso shot, vodka og kahlua

2 ENS DRINKS
PRIS 80,-