AFTEN DINNER

@ 17.30 – 21.30
GÆLDER TIL 21. NOVEMBER
(vi tager forbehold for ændringer i menuen)

*******************************

BOOK DIT BORD HER

*******************************

STARTER

SNACKS & BOBLER
Saltede mandler | Pesto | Knækbrød | Mont Marcal Cava semi seco
99 kr.

APÉRITIF

HUGO SPRITZ 
Prosecco, hyldeblomstsirup, lime, mynte og danskvand

APEROL SPRITZ
Aperol, Mont Marcal og danskvand

GIN & TONIC 
Hendricks Gin & Fever Tree Tonic
60 kr.


FORRET

BRESAOLA
m. friske tomater, mozzarella, pesto samt sprødt rugbrød.

RØGET HELLEFISK 
m. dild mayo, radissecrudite, æble og brøndkarse.

80 kr.


HOVEDRET

LAKS 
m. citron bygotto, asparges broccoli, syltede bøgehatte og fennikelsalat

OKSEMØRBRAD 
m. gulerods puré, bagte rodfrugter, sesam og rødvinssauce. + kr.40,-

180 kr.


DESSERT

GATEAU MARCEL
m. nøddekrokant og hindbærsorbet.

VANILJE PANNA COTTA
m. havtorns gelé og knas

4 SLAGS OSTE
med hjemmelavet kompot
og syltede nødder.

80 kr.


Søndag til torsdag 3 retter 270,-

Fredag til lørdag 3 retter 300,-


VIN MENU

3 GLAS VIN og 3 RETTER: 450 kr.
(søndag-torsdag  kun 400 kr.)

________

FORRETTER
Australien – Chardonnay, Limestone Valley
eller
Frankrig – Riesling, René Mûre

HOVEDRETTER
Sydafrika – Chardonnay, Bellingham
eller
Australien – Shiraz, Terra Barossa

DESSERTER
Frankrig – Vouvray, Varenfugt
eller
Østrig – Eiswin, Riesling, Andert

AFTER DINNER COCKTAILS

2 ENS: 80 kr.
(Bemærk, dette tilbud gælder kun ved køb af 3-retters menu)

________

Cosmopolitan
Vodka, Cointreau, lime & tranebærjuice

Dark’n Stormy
Mørk rom, lime & gingerbeer

White Russian
Vodka, Kahlua & mælk

VI GÅR HELE VEJEN

Snacks og bobler | 3 retter | Vin-menu | 3 Cocktails
679 kr. pr. person