AFTEN

@ 17.30 – 21.30
(vi tager forbehold for ændringer i menuen)

…………………………………………………………

BOOK DIT BORD HER

…………………………………………………………


FORRETTER

CARPACCIO 
med asparges, tyttebær balsamico, olivenolie, rucola, ristede kerner og parmesan
109,-

TORSKESALAT 
med grov sennep, urter, kapers, grøn mayo, ærter, frissé salat og jordskokkechips
109,-


HOVEDRETTER

FISK 
Hvid fisk sauté på kartofler, asparges, nødder, bacon, blomkålspuré og sauce blanquette
199,-

RIBEYE
Asparges broccoli, karotter, kartofler vendt i urter og pebersauce
349,-


DESSERTER

RABARBER
Rabarber, crumble, hvid chokolade creme, marinerede jordbær, nødder og ribs
109,-

4 SLAGS OSTE
med hjemmelavet kompot og syltede nødder
109,-

HJEMMELAVEDE PANDEKAGER
med vaniljeis, chokoladesauce og nødder
109,-

…………………………………………………………

3 RETTERS MENU

375,-

OKSEMØRBRAD + 60,-

VINMENU

3 glas: 150,-

AD LIBUTUM DRIKKEVARER øl, vin og vand 2 timer: 295,-
AD LIBUTUM DRIKKEVARER øl, vin og vand 3 timer: 395,-

…………………………………………………………

BURGERE

FAUSTBURGER
med Angus hakkebøf, ost, syltede agurk, løg, tomat, salat, FAUST dressing.
Hertil serveres fritter og aioli
189,-

HANGOVER BURGER
med 2 x Angus hakkebøf, bacon, salat, syltede agurk,
løg, tomat, ost, spejlæg, FAUST dressing. Hertil serveres fritter og aioli
(kan også laves med én 225 gr. oksemørbrad pris + 50kr.)
229,-

VEGETARBURGER
med veggiebøf, syltede rødløg, tomat, syltede agurk, romesco sauce.
Hertil serveres fritter og aioli.
169,-

Ekstra hakkebøf/kylling +35,-

Kan serveres med glutenfri burgerbolle +20,-

Hertil tilvalg af salsa, jalapeños, spejlæg +15,-

Ekstra fritter +35,-
Bacon +20,-

  • CARPACCIO

  • TORSKESALAT

  • HVIDFISK

  • RIBEYE

  • RABARBER

  • 4 SLAGS OSTE

  • HJEMMELAVET PANDEKAGER

  • VOL AU VENT

  • MOULES FRITES

KLASSIKERE

PARISERBØF
(gennemstegt) af 350 g. oksekød, med rødbeder, kapers, løg, peberrod, pickles og æggeblomme
(ca. 20 min.)
199,-

VOL AU VENT
kylling, gulerod, svampe og sprødt skind
179,-

MOULES FRITES
hertil fritter, aioli & hjemmelavet friskbagt brød
179,-

BØF & BEARNAISE
Sauce bearnaise, fritter og salat ad libitum
RIBEYE (285 g)  329,-
OKSEMØRBRAD (225 g)  329,-

SALATER

KLASSISK CAESAR
kylling, romaine, parmesan, caesar dressing og croutoner
(m. bacon +15,-)
149,-

PASTA

CHICKEN ALFREDO
m. pasta fettuccine, kylling, hvidløg, flødesauce, timian, parmesan og persille
169,-

TIGERREJER & LAKS
med pasta fettuccine, tomater, pesto og frisk parmesan
179,-

BOLOGNESE
med pasta fettuccine og frisk parmesan
159,-

Hertil tilvalg af bacon +20,-
GLUTENFRI PASTA +20,-

Efter ønske, serverer vi ligeledes glutenfri-, laktosefri- og veganske brødspecialiteter

TAPAS

FRA ONSDAG TIL LØRDAG / min. 2 pers. / 17.30-21.30

Serrano skinke reserva

Finocchiona salami med parmesan

Chorizo charcuteri med parmesan

Saltede mandler

Oliven

Paté med cornichoner

Rød løber fra Arla Unika oste

Castello Havarti

Gorgonzola fra Galbani

Romesco

Syltede nødder og rødløg

Pesto

Aioli

Brownie med saltkaramel

Hjemmelavet knækbrød

Hjemmelavet brød og smør
(Glutenfrit brød +20,-)

195,-

NACHOS / SNACKS

Sprøde majschips med salsa, guacamole, creme fraiche, revet cheddar/mozzarella og jalapeños. (Stor).
UDEN KYLLING
125,-

MED KYLLING
145,-

BØRNEMENU (max. 12 år)

BURGER
med hakkebøf m/u ost, ketchup, tomat, salat, fritter
95,-

BOLOGNESE
med frisk parmesan
95,-

NACHOS
med smeltet ost og creme fraiche.
95,-