AFTEN

@ 17.30 – 21.30
(vi tager forbehold for ændringer i menuen)

…………………………………………………………

BOOK DIT BORD HER

…………………………………………………………


FORRETTER

CREMET FISKESUPPE 
med braiseret fennikel, sprødt og grøn olie
109,-

CARPACCIO 
med ruccola, tyttebær, capers, parmesan samt hjemmelavet dressing
109,-

VOL AU VENT 
med oksespidsbryst, ærter, gulerod, selleri,
svampe, urter & jordskokke chips
109,-


HOVEDRETTER

VOL AU VENT 
med oksespidsbryst, ærter, gulerod, selleri,
svampe, urter & jordskokke chips
159,-

PAPILLOTE 
Hvidfisk med kartofler, porre. gulerødder, fond og urter
199,-

ENTRECOTES / OKSEMØRBRAD
Med honning glaserede gulerødder,
grov mos med bløde løg og whiskey sauce
269,- / 319,-


DESSERTER

PÆRE CRUMBLE
med solbær sorbet
99,-

4 SLAGS OSTE
med hjemmelavet kompot og syltede nødder
109,-

HJEMMELAVET PANDEKAGER
med vaniljeis, chokoladesauce og nødder
99,-

…………………………………………………………

3 RETTERS MENU

350,-

PAPILLOTE + 30,-
ENTRCOTES +40,-
OKSEMØRBRAD + 60,-

VINMENU

3 glas: 150,-

ADLIBUTUM DRIKKEVARER øl, vin og vin 2 timer: 200,-
ADLIBUTUM DRIKKEVARER øl, vin og vin 3 timer: 295,-

…………………………………………………………

BURGERE

FAUSTBURGER
med 200 g. hakkebøf, ost, syltede agurk, løg,
tomat, salat, BBQ og mayonnaise.
Hertil serveres fritter og aioli.
185,-

HANGOVER BURGER
med 2 x 200 g (dobbelt bøf), bacon, salat, syltede agurk, løg, tomat, ost, spejlæg, BBQ og mayonnaise.
Hertil serveres fritter og aioli.
(Kan også laves med én 225 gr. oksemørbrad, pris + 50kr. )
225,-

VEGETARBURGER
med veggibøf, syltede rødløg, tomat, syltede agurk, Romesco-sauce.
Hertil serveres fritter og aioli.
169,-

Ekstra hakkebøf/kylling +35,-

Kan serveres med glutenfri burgerbolle +20,-

Hertil tilvalg af salsa, jalapeños, spejlæg eller bacon +20,-

Ekstra fritter +39,-

  • CREMET FISKESUPPE

  • CARPACCIO

  • MOULES FRITES

  • VOL AU VENT

  • PAPILLOTE

  • OKSEMØRBRAD

  • GATEAU MARCEL

  • 4 SLAGS OSTE

  • HJEMMELAVET PANDEKAGER

KLASSIKERE

PARISERBØF
(gennemstegt) af 350 g. oksekød, med rødbeder, kapers, løg, peberrod, pickles og æggeblomme
(ca. 20 min.)
199,-

MOULES FRITES 
hertil aioli & hjemmelavet friskbagt brød
169,-

BØF & BEARNAISE
Sous bearnaise, fritter og salat ad libitum
ENTRECOTE AF HØJREB M. FEDTKANT 269,-
OKSEMØRBRAD 299,-

SALATER

KLASSISK CAESAR
kylling, romaine, parmesan, caesar dressing og croutoner
(m. bacon +15,-)
149,-

PASTA

CHICKEN ALFREDO
m. pasta fettuccine, kylling, hvidløg, flødesauce, timian, parmesan og persille
169,-

FETTUCCINE OKSE
med pasta fettuccine, braiseret okse i cremet sovs,
ærter, gulerødder, selleri, svampe, persille og tyttebær.
175,-

FETTUCCINE m. TIGERREJER & LAKS
med pasta fettuccine, tomater, pesto og frisk parmesan
175,-

BOLOGNESE
med pasta fettuccine og frisk parmesan
159,-

Hertil tilvalg af bacon +15,-
GLUTENFRI PASTA +20,-

Efter ønske, serverer vi ligeledes glutenfri-, laktosefri- og veganske brødspecialiteter

TAPAS

FRA ONSDAG TIL LØRDAG / min. 2 pers. / 17.30-21.30

Serrano skinke reserva

Finocchiona salami med parmesan

Milano salami med parmesan

Saltede mandler

Oliven

Paté med cornichoner

Rød løber fra Arla Unika oste

Castello Havarti

Blå kornblomst fra Arla Unika oste

Romesco

Syltede nødder og rødløg

Pesto

Aioli

Brownie med saltkaramel

Hjemmelavet knækbrød

Hjemmelavet brød og smør
(Glutenfrit brød +20,-)

195,-

NACHOS / SNACKS

Sprøde majschips med salsa, guacamole, creme fraiche, revet cheddar/mozzarella og jalapeños. (Stor).
UDEN KYLLING

119,-

MED KYLLING
139,-

BØRNEMENU (max. 12 år)

BURGER
med hakkebøf m/u ost, ketchup, tomat, salat, fritter
95,-

BOLOGNESE
med frisk parmesan
95,-

NACHOS
med smeltet ost og creme fraiche.
95,-